Race : Tokyo Marathon 2017 Pt 11 – Ramalan Cuaca dan Suhu

Ini penting. Sebabnya, nanti nak decide sama ada nak lari pakai baju sejuk biasa-biasa atau baju sejuk level eskimo. Sebelum tu, mari kita tengok gegambar orang yang lari masa Tokyo Marathon tahun lepas dan tahun-tahun dulu untuk mendapat ilham macam mana gaya dia.

timthumb-1.php  1024x683xa23ccc680b01396142834f1-min 20150222-105934_24264405-1-1_31-5691016_ALLDATAx1 timthumb.php TokyoMarathon_Friendship-Run5-638x425-638x425 n-marathon-b-20160226

Ok. So basically tak adalah yang lari sampai pakai baju sejuk bagai. Maybe memula ada pakai then lepas tu panas, maka ikat kat pinggang. Tapi kebanyakkannya pakai seluar burung, then ada seluar pendek kat luar. Ada baju kat dalam, dan ada baju tshirt kat luar. Banyak juga yang pakai topi atau cap. Tapi dalam ramai-ramai, ini yang paling kental. Sailormoon.

tokyo_marathon_cosplay_runners.28

Ok, now mari tengok ramalan cuaca pada hari race itu. Ini adalah jawapan google yang pertama saya jumpa, specific untuk marathon.

Screen Shot 2017-02-02 at 12.37.18 AM
Manakala ini pula adalah ramalan pada 26 Februari 2017.

Screen Shot 2017-02-02 at 12.35.00 AM

Dekat-dekat nak pergi esok saya update lagi untuk kejituan ramalan cuaca.

Kongsi di :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *