Runkeeper : 5K Challenge

Hujung tahun ni asyik hujan je. Nak lari pun susah. Tengah-tengah saya check runkeeper saya sekali ada pop up new challenge : Global 5K.

So apa ke menatang challenge ni?

a. Lari 5K paling laju yang boleh pada 6 Dec ( hari ahad )
b. Lari kat mana pun tak kisah asal jangan lupa on Runkeeper
c. Top 25 satu dunia akan dapat free subscription setahun Runkeeper Elite
d. Tapi kalau nak jugak hadiah walaupun tak dapat top 25, boleh pegi store online Runkeeper dan beli sendiri (konsep dia sama cam beli medal la, cuma beli baju).
e. Result dia akan keluar 25 runner ni + negara mana yang paling laju + negara mana yang paling ramai runners join… so Harimau Malaya : Please bangkit dari tidur
f. Kalau nak training, ada 16 hari lagi dari today. Pic bawah ni printscreen a few days ago.

unnamed

 

Ini ada few pic hadiah yang kalau nak beli.

globe_longsleeve_4_grande globe_t_2_grande fast_t_mens_2_grande

Akhir kata, hari ni baru saya tahu yang 5K = 3.1 mile. Fun run rupanya….

Langkah lanjut :
Runkeeper Global Challenge Info
Shop at Runkeeper

Kongsi di :