Sijil Pt 3

So antara 3 race kat Malaysia yang dikatakan AIMS certified tu, saya pernah masuk satu je iaitu Penang Bridge. Itu pun 10K. :D. Sekarang saya nak pergi download semula sijil tu dan tengok apa yang AIMS nya kat sijil tu.


Screen Shot 2015-04-13 at 10.55.17 PM


Zoom sikit.


Screen Shot 2015-04-13 at 10.55.37 PM


Ok, betullah tu.

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_