Strava : Premium Version Pt 2

Ok, sambung balik.

4. Training Plan
Training plan dia ada banyak. Dan kalau kita commit, so dia akan email kat kita apa nak buat setiap hari. MASALAHnya, setakat ni cuma ada training plan untuk cycling je. Lari tarak.

Screen Shot 2015-03-25 at 10.11.20 PM

Screen Shot 2015-03-25 at 10.11.32 PM

Bachaan lanjut pasala training plan ni boleh baca sini

5. Power Curve
Seterusnya power curve. Saya tak paham sangat apa benda ni tapi bila saya baca-baca rupanya ini untuk orang yang main basikal. Patut saya tak paham. Dan patut la saya punya graph kosong. Ingatkan kosong sebab saya tak power. 😀

Screen Shot 2015-03-25 at 10.16.50 PM

6. Fitness and Freshness
Yang ni pun data saya kosong sebab saya lari tak pernah nak pakai Heart Rate punya device tu (saya punya Suunto). Bukan apa, bila pakai device tu rasa macam lari pakai bra. So saya takleh nak komen lebih la melainkan saya letak screenshot kosong bawah ni. Korang cuba bayangkan je la graph dia camna.

But anyway, saya agak graph ni akan tunjukkan ratio recovery vs active sebab bila dah ada rekod heart rate maka boleh tahu berapa lama tempoh recovery kita. Maybe ada calculation tertentu yang menyebabkan boleh tahu tahap kecergasan kita.

Screen Shot 2015-03-25 at 10.19.00 PM

bersambung…



Kongsi di :