Strava : Premium Version Pt 5

Ok. Last sebelum tidur. Ngantuk nih. Ada 2 lagi features yang saya tak sempat nak tengok sebab saya pun dah malas nak tulis. Saya boleh tulis satu je sebab satu lagi tu memang tak boleh nak buat.

13. Trophy Case
Kat profile kita tu ada medal atau digital batch challenge yang kita dah masuk. Kalau rajin masuk challenge banyakla tapi kalau Siti SALAMongel, tak banyak manalah.

Screen Shot 2015-03-25 at 11.33.59 PM

14. Real time stalker
Yang ni yang saya cakap tak boleh buat tu sebab tade friend yang lari tengah malam ni. Anyway features ni membolehkan kita stalk friend kita yang sedang beraktiviti.

Ok. Sebagai penutup, berapa harga Premium Member ini?

Screen Shot 2015-03-25 at 11.32.16 PM

Harga Premium Strava ni kalau dah convert adalah RM216.59 setahun. Ada brani?




Kongsi di :