Strava : Premium Version Pt 5

Ok. Last sebelum tidur. Ngantuk nih. Ada 2 lagi features yang saya tak sempat nak tengok sebab saya pun dah malas nak tulis. Saya boleh tulis satu je sebab satu lagi tu memang tak boleh nak buat.

13. Trophy Case

Kat profile kita tu ada medal atau digital batch challenge yang kita dah masuk. Kalau rajin masuk challenge banyakla tapi kalau Siti SALAMongel, tak banyak manalah.

Screen Shot 2015-03-25 at 11.33.59 PM

14. Real Time Stalker

Yang ni yang saya cakap tak boleh buat tu sebab tade friend yang lari tengah malam ni. Anyway features ni membolehkan kita stalk friend kita yang sedang beraktiviti.

Ok. Sebagai penutup, berapa harga Premium Member ini?

Screen Shot 2015-03-25 at 11.32.16 PM

Harga Premium Strava ni kalau dah convert adalah RM216.59 setahun. Ada brani?


Catatan berkait

Strava : Premium Version
Strava : Premium Version Pt 2
Strava : Premium Version Pt 3
Strava : Premium Version Pt 4
Strava : Premium Version Pt 5
Strava : Premium Version Pt 6

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_