Strava : Premium Version

So, saya sedang test Strava Premium Version. Mari saya senaraikan apa yang ada pada Premium Version ini.

1. Set Goal
Runners boleh set goal untuk achieve seminggu berapa KM / berapa hours untuk lari.

Screen Shot 2015-03-25 at 9.57.05 PM

Screen Shot 2015-03-25 at 9.56.53 PM

Bila buka apps dia, so anda akan nampak cenggini.

IMG_8149

2. Heat Map
Yang ni super cool gila. Anda boleh tengok area mana yang anda selalu lari. Lagi kerap lari kat situ, lagi merah jalan tu. Bila tengok ni saya terbayang iklan Puma Ignite yang Usain Bolt pakai tu. Lari sampai jalan berapi.

Screen Shot 2015-03-25 at 10.04.01 PM

Ni saya zoom sikit kat area Putrajaya dan Cyberjaya yang saya kadang-kadang lari.

Screen Shot 2015-03-19 at 1.11.29 PM

3. Training Video
Seterusnya boleh tuition online, tengok video. Tapi setakat ni ada 3 video je. Tak pasti pulak kalau trial version memang sikit.

Screen Shot 2015-03-25 at 10.07.03 PM

Screen Shot 2015-03-25 at 10.08.43 PM

bersambung…




Kongsi di :