Tentang bila lama dah turun training

Isteri : Ha ni anda ni dah maciam lama je tak turun training. Next race ni macam dah dekat kan?
Suami : Race lagi 3 minggu. Sempat….
Isteri : 3 minggu tu bukan macam lagi berapa hari ke. Esok mula la sakit kaki la sakit itu la ini la.
Suami : FYI, I run by my heart. Not by my feet.
Isteri : Aaaa yelah tu. Itu macam kata-kata orang malas training je.
Suami : πŸ˜›

***

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_