The Flash : EP04 S02 – The Fury of Firestorm

The Fury of Firestorm

Dr.Stein makin sakit macam uzur nak meninggal dunia. Tapi rupanya dia kena stablekan tenaga api neraka dalam badan dia dan ini memberi idea kepada Caitlin bahawa mereka mesti mencari pasangan yang sesuai untuk bergabung diri dengan Dr.Stein. Beberapa calon dikenal pasti dan calon ditemuduga macam minta kerja.

Apapun akhirnya seorang budak mekanik yang dulunya jaguh American Football telah dikenalpasti sebagai pasangan baru Dr.Stein, dan gabungan mereka stabil sebagai Firestorm yang baru.

furyoffirestorm

Diakhir cerita Flash kena gigit dengan manusia jerung dan telah diselamatkan oleh seorang lelaki misteri. Lelaki misteri ini menembak manusia jerung lalu melarikan diri. Flash kejar lelaki misteri ini dan tengok-tengok lelaki misteri ini adalah Dr.Wells.

WHATTTT??

flshs02e05pic2

Bukan Dr. Wells dah arwah ke?

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_