The Flash : EP06 S02 – Enter The Zoom

Linda ex girlfriend Barry dilatih menjadi Dr. Light, since mereka ni pelanduk… yelah. Dr. Light dari Earth 2. So depa plan nak guna dummy Dr. Light belasah Flash dan panggil zoom datang Earth 1. Tapi Zoom tak bodoh sangatlahkan. So Zoom tak datang.

FLA206A_0346b-720x480

Zoom datang buat surprise masa depa leka. Bunuh Linda, dan belasah Flash. Nampak gayanya, eh, nampak sangat Zoom lagi kuat dari Flash dan Flash kena belasah macam budak mencuri kat asrama dulu. Lunyai barai.

Diakhir cerita Flash lumpuh. Kaki dia tak rasa apa berbanding dgn hati dia mesti rasa bengang gila.

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_