The Flash : EP13 S01 – The Nuclear ManRonnie tunang Caitlin dulu sekarang sudah jadi Firestorm. Lagi pelik, Firestorm ni bukan seorang tapi 2 orang yang menjadi satu. Seorang lagi adalah Professor Stein yang pada hari letupan berlaku di Central City dulu, bergabung jiwa dan badannya menjadi satu ketika Professor Stein melawat S.T.A.R Lab.

Screen Shot 2015-09-20 at 3.18.58 PM

Episod kali ini adalah team S.T.A.R Lab cuba untuk nak pisahkan Ronnie dengan Professor Stein namun risikonya adalah letupan nuclear yang lebih besar yang membahayakan Central City.

Dalam masa yang sama, Joe dan Cisco sudah pergi menyiasat rumah lama Barry dan didapati mereka telah menjumpai kesan darah Barry yang adult di rumah itu. Joe dan Cisco sudah pening, adakah ini hal time travelling? Ini sebenarya satu berita yang lebih meletup dari Firestorm!

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_