The Flash : EP15 S01 – Out of Time

Out of Time ni bahasa melayu dia tak cukup masa. Ramai orang dalam dunia ni tak cukup masa. Dalam quran pun dah bagitau. Demi masa sesungguhnya manusia dalam kerugian.

Tapi kat sekolah dulu tak ada subject Masa. Patut MOE kena adakan subject ni so budak-budak kat sekolah faham mancam mana nak handle masa diorang dan tak membazir masa. Selain daripada itu, budak-budak akan yakin dan faham yang masa juga adalah rezeki dan pemberian tuhan. Sometimes, ketidak cukupan masa kita adalah kelebihan masa pada kita. Yang ni susah nak explain dah kena baru tahu.

But anyway, dalam episod ini banyak sangat tensionnya. Tengok siri kali ni macam rasa semput. Pertama, Cisco mati kena bunuh dengan Dr. Wells bila dia dapat tahu yang Dr. Wells ni reverse Flash. Demmit. Kedua, Barry dah mengaku pada Iris yang dia adalah The Flash. Oh dem… tapi yang paling aneh, ending dia tu. Adakah Flash dari masa kini travel masa lepas? What the heck ni.

Scene Cisco mati :



Scene Flash time travel dan mengaku dia Flash kat Iris :



Ini reaction satu fans yang saya kira sangat enjoy tengok reaction dia untuk siri ini. Kelakar gila.





Kongsi di :