The Flash : EP18 S01 – All Star Team Up



Minah Arrow Felicity tu datang melawat Central City, tapi kali ni bawak balak baru. Ray nama dia. Ray ni ada suit ala Iron Man, orang kaya yang tak tahu nak buat apa dengan duit, so dia buat suit yang boleh terbang. Boleh jadi masa kecik dia selalu main robot so why not bila besar dia buat robot tu dan duduk dalam robot tu sendiri?

NE21XBTmiiBf57_1_b

Anyway, episod kali ini ada sedikit boring. Meta Human sekadar seorang awek yang boleh mengawal robot lebah. Meta human ni pulak motivation dia nak bunuh boss lama dia. Ini semua sebab dia kena fired dari kerja dia.

The-Flash-970x545
Dah lupa sapa nama Meta Human…

So Flash dan Ray si robot terbang, atau Atom, pergi menyelamatkan keadaan. Tapi yang kelakar, Flash kena sengat dengan tebuan ni. Kata boleh lari laju, tapi kena jugak. Hmmm…

Anyway, at the end of the episode, Barry dan Joe panggil semua Cisco dan Caitlin dan reveal yang depan dah lama stalk Dr. Wells. Cisco dan Caitlin agak terperanjat beruk dan tak boleh nak terima apa yang mereka baru tahu. Ini yang dikatakan all Star (lab) team, team up.

Kongsi di :