Training : Strava March MTS

Main Strava ni memang addictive. Tambah bila kita tengok orang yang kita follow punya larian. Memang rasa sentiasa challenging. Bulan March ni yang masuk compete untuk MTS adalah dekat nak 5 orang. Kedudukan masing-masing beza dalam 20 KM gitu (kecuali champion tu la… tu dah tak terkejar dah). Bila yang bawah cuba nak potong yang atas, yang atas akan tambah distance lagi…. Sangat competitive.

Screen Shot 2015-03-18 at 4.58.58 PM



Kongsi di :

Comments 2

  1. remin March 23, 2015

    By this week aku ada potensi potong kau ni Zizie. Tungguuu..hahaha

Comments are closed.