Treadmill Pt 15 : Winter is here, now. Hari ni.

Semalam baru post pasal winter is coming sebab treadmill keluar salji. Jilake hari ni treadmill terus stuck, terberhenti. Rupanya Winter tu hari ni.

Saya hari ni patut rest tapi sebab hari isnin tak lari, semalam pulak speedwork, so saya ingat hari ni saya nak lari 49 minit.

Malangnya baru 18 minit lari tetiba treadmill terstop. Ntah menda stuck nasib baik saya lari tu perlahan. So saya cam tetiba terstop sendiri. Sib baik jugak saya tak tersungkur.

So saya pun message team treadmill ni. Tengoklah nanti depa mai, apa dah jadi. Ni yang rasa nak mintak treadmill baru ni.

 

_ _

Update terkini

Saya menulis hampir setiap hari. Selain hal random larian, antara tumpuan saya adalah,

Short term target : Kajian serius tentang tidur, heart rate dan mengemas blog.
Medium term target : Dalam training 5K bagi mencapai SUB25 sambil mengkaji reverse aging.
Long term target : Menyelesaikan misi #siri7m.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog saya.

Semoga ada manfaatnya.
_

Tentang Penulis

Saya mula lari tahun 2013 depan rumah, tak sampai 1 KM. Tiga tahun selepas tu saya buat first FM saya di Bali dan pada tahun keempat, saya lari di Tokyo Marathon.

Setelah berehat 3 tahun, tahun 2020 merupakan tahun restart saya, so saya mula balik dari 5K. Boleh baca pengembaraan larian saya di sini.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *