Ubat : Gel Amani

Satu lagi ubat yang saya kira agak “power” adalah Gel Amani. Ubat ini dibelikan oleh isteri saya secara online bila sakit lutut yang saya kena tu macam chipsmore kejap ada kejap takde. So Gel Amani ni saya pakai waktu malam sebelum tidur. Harga dia satu RM129. Agak mahal, tapi kesan dia immediate dan lagi cepat dari susu kambing. Of courselah, tengok harga pun dah boleh congak.

11377939_853112851445633_1409936977_n

Ubat ni macam odorono, ada roller ball. Tahan selama sebulan. Kalau sakit lutut anda stage sakit hati, so boleh pakai Gel Amani ni. Terbaik dari ladang saya bagi. Oh ya, abaikan sticker ubat tu yang macam nak tercabut sebab saya kopek sticker dia nak tengok dalam dia ada apa. 🙂

P/S Lepas tulis posting ni isteri saya check kat IG, ada yang jual RM98, RM100… so harga dia around that lah.

1901942_608961609230121_6254666619068297678_n

iconmonstr-arrow-58-24 Beli Gel Amani Sport sekarang

Kongsi di :