#ukenduit #dungibab #abiangakanbuktikan

Long Distance Runner

Pernah tak rasa feeling macam… kita dah commit pada satu benda, tapi benda yang kita commit ni kita suka. Tapi kita tau yang benda ni akan menyakitkan atau mendatangkan bala pada kita?

Dah lama tak rasa feeling tu tapi saya rasa feeling tu semalam.

Saya ter-register BSN Night Run 21K. Lepas tu saya check calendar rupanya 2 minggu sebelum tu saya ada SCKLM 21K. Aha…. bukan itu saja. Benda yang menarik terjadi sebelum dan selepas dalam hidup ini.

Seminggu lepas BSN Night Run 21K, saya akan berada di Ranau Sabah untuk Ranauthlon 10K Trail Run awal November. Lantas, steri saya kata begini semalam,

“Elok sangatlah tu. Bulan 11 ada banyak lagi run registerlah semua”

Saya cakap, “Tu la… 29 Nov kita lari kat Kuala Kangsar lak… larian keputeraan Sultan Khairul…”

#dahcubabuatbacktoback10K
#nextnakcubabuatbacktoback21K
#haraptaksakitlutut

hashtag terakhir, kalau ada reader dari shahpekan,
#tepukshah

Kongsi di :